Γράφουν οι...

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

FloreNce And tHe Machine...!!!!!

A Kiss with a fist is BETTER then none...that's for soure!!

''You hit me once, 
I hit you back
You gave a kick, 
I gave a slap
You smashed a plate over my head 
Then i set fire to our bed!!!'' 


FloRenCe And tHe MacHine...
''είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Florence Welch και μιας ομάδας άλλων καλλιτεχνών οι οποίοι παρέχουν φωνητικά στα τραγούδια της. Η μουσική των Florence and the Machine έχει χαρακτηριστεί ως συνδυασμός διαφόρων ειδών μουσικής, συμπεριλαμβανομένων ροκ και soul μουσικής!!''

Εδώ και μερικούς μήνες έχω κολλήσει με αυτό το τραγούδι και δεν λέω να σταματήσω να πατάω το repeat...Βέβαια αυτό δεν μου συνέβη πρώτη φορά. το συνηθίζω να ξεφτιλίζω τα τραγούδια που μου αρέσουν μέχρι να φτάσω στο σημείο να τα βαρεθώ τελείως..
Το συγκεκριμένο λοιπόν τραγούδι είνα ένα από τις αποκαλύψεις των τελευταίων 2 μηνών και ήθελα να το μοιραστώ..
Εξάλλου πέρα από τον απίστευτο ρυθμό και την καταπληκτική φωνή, όπως και την κίνησή της (στο συγκεκριμένο βίντεο ο τρόπος που χορεύει είναι απίστευτα γλυκός) το συγκεκριμένο τραγούδι έχει και μια δόση αλήθειας (για να λέμε του στραβού το δίκαιο), ποιό ζευγάρι δεν έχει περάσει από αυτο το στάδιο..μην μιλήσω για τα ζευγάρια που ίσως το επιδιώκουν κιόλας για να ζήσουν μετά το (αξέχαστο) καυτό σεξ της επανασύνδεσης ;-)

Εδώ θα αναρτήσω μερικά ακόμα από τα τραγούδια της (που έχουν πάρει σειρά μετά το ''kiss with a fist'' στην καθημερινή μου playlist )















                                                                                                    











  by HopAki..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου