Γράφουν οι...

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Γελάστε γιατί...χανόμαστε!



         Όταν είσαι σε μια σχολή που δεν ξέρεις καν αν σε εκφράζει και αποφεύγεις το διάβασμα σαν να είναι ο διάολος.Όταν όλοι προχωρουν πιο γρήγορα από εσένα και εσύ κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο, πιέζεις τον εαυτό σου να τελειώσει αυτό που του έχει ανατεθεί στα ήδη καθορισμένα από άλλους χρονικά όρια ενώ ταυτόχρονα στο μυαλό σου  αναβοσβήνουν με κίτρινα φωτάκια ταμπέλες με τίτλους ΔΝΤ--ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ :
        
Όταν η Ελλάδα δεν αξιοποιεί τα παιδιά της, η Ελλάδα είναι ανοργάνωτη, στην Ελλάδα επικρατεί χαοτική κατάσταση, πολιτικοί διεφθαρμένοι, πολίτες μεταμορφωμένοι σε τηλεκατευθηνόμενα αυτοκινητάκια, πηγαίνοντας μόνο με το ρεύμα για να επιβιώσουν γιατί '' η κατάσταση στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει'', αμερικάνικα πρότυπα , νεολαία απολιτικ, νεολαία με νοοτροπία 40άριδων και η σκεπτόμενη νεολαία : τα παιδιά εκείνα που έχουν σαν όνειρο να μάθουν, να παράγουν έργο αναγκάζονται να μεταναστεύσουν. Τι άλλο να κάνουν στην τελική; όταν ξέρουν οτι στην χώρα αυτή δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί το μυαλό τους, δεν πρόκειται να παράγουν έργο γιατί απλά τίποτα δεν λειτουργεί σωστα!!
     

'Ετσι λοιπόν αναγκαζόμαστε να αποχαιρετούμε τον αδερφό μας, τον φίλο μας, τον έρωτα μας αμφιβάλλοντας αν θα τον ξαναδούμε ή σκεπτόμαστε να φύγουμε μαζί τους αλλά τότε και πάλι αποχαιρετούμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, την ανοργάνωτη αλλά και πανέμορφη αυτή χώρα και μεταναστεύουμε σε έναν ξένο τόπο, με ξένη νοοτροπία, ξεκινώντας από το μηδέν χωρίς καμία υποστήριξη και τέλος σου έρχεται στο μυαλό ο παππούς σου που μετανάστευσε στην Γερμανία και στα 50 του ήρθε πίσω στην Ελλάδα, κατι που δεν ήθελες ποτέ να ζήσεις. Τότε τι κάνεις; Παθαίνεις κατάθλιψη; Υστερία; Αυτοκτονείς; ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΣ..
                              
  ΓΕΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ..

    Γελά με την γκαντεμιά σου , γέλα με την ανοργανωσιά σου και ας σε πουν ενευθυνο και αναίσθητο, γέλα με τις γκάφες σου, γέλα με τα προβλήματα σου, χαμογέλα όταν δεις ένα δεντράκι που έχει ξεραθεί να ξαναγεννιέται, γέλα με ενα κρύο αστείο που θα σου πουν, γέλα με μια γκριμάτσα και ας μην είναι πετυχημένη, χαμογέλα με το κορίτσι που σιγοτραγουδάει μέσα στο λεωφορείο, χαμογέλα με τα παιδάκια που ζορίζουν τις μαμάδες τους, χαμογέλα όταν δεις ενα  σύνθημα γραμμένο στον τοίχο της πολυκατοικίας σου και ας ειναι το γνωστο ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ-4- γιατι.. 
  Γιατί 1. το γέλιο δίνει ζωή ( αποδεδειγμένο και επιστημονικά) και 2. ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ...και ας θεωρείται μερικές φορές black humor :-p !

























                                                                                                              





               by HopAki..

1 σχόλιο:

  1. αααααα!! αν και το νόημα δεν είναι καθόλου αστείο, γελάω! μου έφτιαξες το κέφι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή